Categories
Uncategorized

Makina me qera 13 euro dita

Offer valid for bookings over 3 days, between makkna me qera tirane  january and march.
Skoda Fabia
SKODA FABIA
Class: Small Gearbox: Manual Max passengers: 5 Fuel: Petrol
FEATURESMbulim të dëmit nga aksidentiKarburanti – Same to Same
DAY FROM17 Euro
DepositNot required
MileageUnlimited
Rent
Hyundai i20
HYUNDAI I20
Class: Small Gearbox: Automatic Max passengers: 5 Fuel: Petrol Fuel usage: four.5l/100km
FEATURESKarburanti – Same to Same
DAY FROM17 Euro
DepositNot required
MileageUnlimited
Rent
Ford Fiesta
FORD FIESTA
Class: Small Gearbox: Automatic Max passengers: five Fuel: Petrol Fuel usage: 4.2l/100km
FEATURESKarburanti – Same to SameMbulim të dëmit nga aksidenti
DAY FROM17 Euro
DepositNot required
MileageUnlimited
Rent
Skoda Fabia Automatic
SKODA FABIA AUTOMATIC
Class: Small Gearbox: Automatic Max passengers: five Fuel: Petrol Fuel usage: 4.5l/100km
FEATURESKarburanti – Same to SameMbulim të dëmit nga aksidenti
DAY FROM17 Euro
DepositNot required
MileageUnlimited
Rent
Ford KA+ 2020
FORD KA+ 2020
Class: Small Gearbox: Manual Max passengers: five Fuel: Petrol Fuel usage: four.8l/100km blended
FEATURESMbulim të dëmit nga aksidentiKarburanti – Same to Same
DAY FROM18 Euro
DepositNot required
MileageUnlimited
Rent
Seat Ibiza
SEAT IBIZA
Class: Small Gearbox: Manual Max passengers: five Fuel: Diesel
FEATURESKarburanti – Same to SameMbulim të dëmit nga aksidenti
DAY FROM18 Euro
DepositNot required
MileageUnlimited
Rent
Makina me qera ekonomike
Përfitoni të rezervoni automjetin tuaj. Çmimet fantastike për sezonin e dimrit nga Janari deri ne Maj. Makina me qera duke filluar nga 13 euro dita me motor nafte ose me kambio automatike. Zgjidhja ideale nëse planifikoni qira afatgjatë duke kursyer dhe duke u fokusuar në qëllimin e biznesit ose pushimet tuaja.

Makina me qera 10 euro dita në Rinas
AlbaniaOnline ju ofron çmimet më të favorshme duke filluar nga makina me qera 10 euro dita dhe pa limit kilometrash. Marrja dhe dorëzimi i automjetit bëhet në terminalin e Tirana International Airport “Mother Tereza”. Rezervimet e hershme gjithashtu përfitojmë çmime te favorshme. Rezervoni makinën tuaj dhe mos e lini për momentin e fundit, pasi në sezonin e verës çmimet rriten.

Makina me qera në Tirane 13 euro dita
Jeni biznes dhe kërkoni makina me qera afatgjatë në Tiranë? Ne ju vijmë ne ndihmë me automjete të reja me çmimet më konkurruese në treg. Konsumi i karburantit është minimum. Ju mund të kontrolloni lëvizjet e stafit tuaj me sistemin e monitorimit GPS që ofrohet pa pagesë.

Makina me qera Operacionale
Qiraja operacionale është zgjidhja ideale për bizneset e vogla që përdorin automjetet për periudha mujore deri në vjeçare. Ndryshe nga qiraja financiare ( Leasing) ku ju duhet të paguani një pjesë të vlerës së automjetit me qera operacionale kostot fillestare janë zero. Procedurat janë më të reduktuara dhe koha më e shpejtë. Ju e përdorni automjetin vetëm për periudhën e kohës që ju duhet. Faturimi i qerase operacionale është me faturë TVSH dhe ndërprerja e kontratës bëhet në çdo moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *